Якобчук, Роман ЛеонідовичЯровий, Володимир Леонідович2012-10-012012-10-012012Якобчук, Р. Л. Визначення висоти зони активного теплообміну у процесі сушіння пивних дріжджів у вібропсевдозрідженому шарі інертного матеріалу / Р. Л. Якобчук, В. Л. Яровий // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2012. – Вип. 29, Т. 2.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3094У статті наведено результати дослідження зміни температури теплоносія по висоті вібропсевдозрідженого шару інертного матеріалу при активній циркуляції його в об’ємі камери сушіння.The article contains results investigations of changes in coolant temperature at an altitude of vibro of pseudo liquefied layer of inert material with an active circulationin the chamber to dryer.otherтепло-масообмінпивні дріжджіінертний матеріалвібропсевдозріджений шаркоефіцієнт теплообмінузона активного теплообмінуheat-mass exchangebrewer's yeastinert materialvibro of pseudo liquefied a layercoefficient of heat exchangezone of active heat exchangeкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняВизначення висоти зони активного теплообміну у процесі сушіння пивних дріжджів у вібропсевдозрідженому шарі інертного матеріалуArticle