Мотивація розвитку сільського (зеленого) туризму в Україні - Дарчук, Вероніка Геннадіївна (My University, 2013)
У дослідженнях розглянуто тлумачення поняття «сільський туризм», «сільський (зелений) туризм» з точки зору вітчизняних та зарубіжних авторів. Також обгрунтовано шляхи мотивації розвитку сільського (зеленого) туризму в Україні. In the studies the interpretation of the concept of "rural tourism", "rural (green) tourism" in terms of domestic and foreign authors are examined. Also the ways of motivating rural (green) tourism in Ukraine are proved.
Keywords: сільський туризм; rural tourism; мотивація; motivation; кафедра туристичного та готельного бізнесу