Використання технології ОРС в розподілених системах управління технологічними комплексами - Пупена, Олександр Миколайович; Ельперін, Ігор Володимирович; Кушков, Володимир Миколайович (My University, 2004)
Наведені дослідження по використанню ОРС серверів у розподілених системах управління. The results of studies on the use OPC server for distributed control systems.
Keywords: ОРС сервер; розподілена система управління; OPC server; distributed control system; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка