Пасічний, Василь МиколайовичКлименко, Михайло МиколайовичМащенко, Тетяна Вікторівна2013-03-052013-03-052001Пат. 43618 А Україна, МПК А 23 L 1/31. Форшмак / Пасічний В. М., Клименко М. М., Мащенко Т. В. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. – № 20001042444 ; заявл. 11.04.2001 ; опубл. 17.12.2001, Бюл. №11, 2001.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6732Розроблено форшмак, що включає м’ясо яловиче, м’ясний бульйон, який відрізняється тим, що до рецептури додатково введені картопля варена, масло вершкове, сметана, філе оселедця, цибуля ріпчата сира, сир твердий, морква сира, яйця сирі та соєвий ізолят. A forshmak, including beef, broth, which is characterized by the fact that the recipe additionally introduced boiled potatoes, butter, sour cream, herring fillets, raw onions, cheese, carrots, cheese, eggs, cheese and soy protein isolate .otherфоршмакм’ясосоєвий ізолятforshmakmeatsoy protein isolateкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівФоршмак (Деклараційний патент на винахід №43618)Other