Система виробництва гіркої настоянки (Патент на корисну модель № 107722) - Зав'ялов, Володимир Леонідович; Попова, Наталія Вікторівна; Мисюра, Тарас Григорович; Рибачок, Альбіна Вікторівна (My University, 2016)
Система виробництва гіркої настоянки, яка складається з послідовно встановлених двох купажних чанів, збірника настою, засобів подачі водно-спиртової суміші та фільтра, яка відрізняється тим, що послідовно встановлені бункер, автоматичні ваги, гвинтовий транспортер, екстрактор, збірник екстракту, фільтр-прес та збірник фільтрованого екстракту, підігрівач фільтрованого екстракту, випарна установка, барометричний конденсатор, збірник концентрованого екстракту, купажний чан для розчину меду, кізельгуровий фільтр, збірник розчину меду, купажний чан для гіркої настоянки, фільтр-прес та збірник гіркої настоянки, мийна машина, стрічковий транспортер, автомат розливу, закупорювальний автомат, інспекційний автомат, збірник виправного браку, збірник невиправного браку та етикетувальний автомат. A system of production of bitter tinctures, which consists of successively installed two batches, an infusion set, means for supplying a water-alcohol mixture and a filter, characterized in that successively mounted bunker, automatic weights, screw conveyor, extractor, extract collection, filter press and filtered extract collection, filtered extract heater, evaporation unit, barometric condenser, concentrate extract collection, blend honey for solution of honey, kieselguhr filter, honey solution compartment azhnyy tub for bitters, filter press and a collection of bitters, washer, conveyor belts, bottling machine, sealing machine, inspection machine, a collection of correctional marriage, marriage incorrigible collection and Labeling machine.
Keywords: настоянка; спосіб виробництва; екстрагування; переробка; mode of production; extraction; tinctures; processing; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра експертизи харчових продуктів