Сімахіна, Галина ОлександрівнаНауменко, Наталія ВалентинівнаНауменко, Роман Юрійович2018-05-082018-05-082017Сімахіна, Г. О. Порівняння вітчизняного та аюрведичного підходів до оцінки ефективності харчових продуктів / Г. О. Сімахіна, Н. В. Науменко, Р. Ю. Науменко // Ресурсо- та енергоощадні технології вир-тва і пак-ня харчової продукції : мат. IV Міжн. спец. наук.-практ. конф., 12.09.2017, м. Київ. – К. : НУХТ, 2017. – С. 54-55.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27300Розглянуті в роботі два концептуальні підходи до формування структури харчування в системі оздоровлення організму людини (вітчизняний і аюрведичний)спільні в одному: раціональне харчування – одна із найважливіших умов активного довголіття, здорової старості. There were researched two conceptual approaches to formation of nutritional structure within the system of human wellness (Ukrainian and Ayurvedic) make out a similarity: reasonable nutrition is one of the most important conditions of active longevity and healthy old-age being.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівкафедра гуманітарних дисциплінукраїнська наукаАюрведахарчові продуктибіологічна цінністьUkrainian scienceAyurvedafoodstuffsbiological valueПорівняння вітчизняного та аюрведичного підходів до оцінки ефективності харчових продуктівThesis