Порівняння вітчизняного та аюрведичного підходів до оцінки ефективності харчових продуктів - Сімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна; Науменко, Роман Юрійович (My University, 2017)
Розглянуті в роботі два концептуальні підходи до формування структури харчування в системі оздоровлення організму людини (вітчизняний і аюрведичний) спільні в одному: раціональне харчування – одна із найважливіших умов активного довголіття, здорової старості. There were researched two conceptual approaches to formation of nutritional structure within the system of human wellness (Ukrainian and Ayurvedic) make out a similarity: reasonable nutrition is one of the most important conditions of active longevity and healthy old-age being.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; кафедра гуманітарних дисциплін; аюрведичне харчування; доша; нутриціологія