Жестерева, Наталія АнатоліївнаЗоткіна, Лариса ВасилівнаСергєєв, С. Д.2013-04-172013-04-172001Жестерева, Н. А. Вплив лазерного випромінювання на активність пивних дріжджів / Н. А. Жестерева, Л. В. Зоткіна, С. Д. Сергєєв // Наукові праці УДУХТ. – 2001. - № 10, Ч. II. – С. 138-139.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7535Вивчена можливість активізації пивних дріжджів за допомогою лазерного випромінювання для інтенсифікації технологічних процесів виробництва пива. Використання оброблених лазером пивних дріжджів для зброджування пивного сусла дозволяє прискорити процес бродіння пива. The possibility of activation of brewer's yeast using laser technology to intensify the process of joint production of beer was researched. The application of the brewer's yeast that was processed by laser for fermentation of wort can accelerate the process of fermentation of beer.otherметаболізмдріжджімікроорганізмилазерmetabolismyeastbacterialaserкафедра процесів і апаратів харчових виробництвВплив лазерного випромінювання на активність пивних дріжджівArticle