Бізнес-процес як інструмент забезпечення економічної безпеки на підприємстві - Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна (My University, 2011)
Досліджено технологію управління бізнес-процесом підприємства як основного елементу в управлінні економічною безпекою підприємства. Проаналізований процесно-орієнтований підхід до управління економічною безпекою. Розглянуто сучасний стан інформаційної безпеки на підприємстві. Management technology is investigational by the business process of enterprise as a basic element in a management by economic security of enterprise. Analysed process-oriented going near a management by economic security. The modern state of informative safety is considered on an enterprise.
Keywords: бізнес-процес; управління; економічна безпека; технологія; business process; management; economic security; technology; кафедра економіки праці та менеджменту