Маркетингові дослідження - Бєлова, Тетяна Геннадіївна (My University, 2010)
У конспекті висвітлено основні поняття, різновиди та завдання маркетингових досліджень. Розглянуто процес та напрями маркетингових досліджень, їх види і класифікація, етапи проведення. In outline covers basic concepts, types and objectives of marketing research. The process of market research and trends, their types and classification stages of implementation.
Keywords: маркетингові дослідження; інформаційне забезпечення; дослідження ринку; дослідження конкурентного середовища; дослідження конкурентів; дослідження споживачів; дослідження фірми; market research; information provision; market Research; study of the competitive environment; research competition; consumer research; research firms; кафедра маркетингу