Управління інвестиційною стратегією на підприємстві - Форкош, Надія Миколаївна (My University, 2012)
У дисертаційній роботі наведено теоретико-методичні основи управління розвитком підприємств, проведений аналіз інвестиційної діяльності підприємств харчової промисловості та виявлено ряд проблем, що потребують вирішення шляхом інвестиційного розвитку. The dissertation presented theoretical and methodological foundations of the development of enterprises, the analysis of investment activity in the food industry and identified a number of issues that need to be addressed through investment development.
Keywords: інвестиційна стратегія; інвестиційний розвиток; харчова промисловість; напрями інвестиційної стратегії; управління інвестиційною стратегією; investment strategy; investment development; food processing; areas of investment strategy; management investment strategy