Сімахіна, Галина ОлександрівнаШтанько, Олег Анатолійович2012-04-212012-04-212003Сімахіна, Г. О. Екологічні та медико- біологічні аспекти отримання сублімованих вуглеводомістких продуктів / Г. О. Сімахіна, О. А. Штанько // Наукові праці НУХТ - 2003. - №14. - С. 41-44.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/951У лабораторних умовах оцінено харчову і біологічну цінності, а також екологічну безпеку отриманих низькотемпературним способом за допомогою рідкого азоту сублімованих продуктів із традиційної і нетрадиційної сировини різних видів. Відповідно до отриманих результатів усі продукти містять важливі біокомпоненти, відповідають санітарним нормам якості харчових продуктів, тому можуть бути використані як для масового споживання, так і для профілактичних цілей.uk-UKхарчова безпеканові технологіїрослинна сировинабіологічна цінністьfood safetynew technologiesplantstuffbiological valueпищевая безопасностьновые технологиирастительное сырьебиологическая ценностькафедра технології оздоровчих продуктівЕкологічні та медико- біологічні аспекти отримання сублімованих вуглеводомістких продуктівArticle