Карпінський, Артем Сергійович2024-03-292024-03-292023Карпінський, А. С. Розширення асортименту страв з напівфабрикатів із сільськогосподарської птиці для молодіжного кафе : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Карпінський Артем Сергійович ; наук. керівник Ірина Львівна Корецька. – Київ, 2023. – 96 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42403ukкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїмолодіжне кафенапівфабрикати із сільськогосподарської птицітехнологіякурине філе Soys-videорганолептичні показникизаготівельний цехгарячий цехРозширення асортименту страв з напівфабрикатів із сільськогосподарської птиці для молодіжного кафеOther