Ліпєц, Антон АдамовичГусятинська, Наталія АльфредівнаРешетняк, Людмила РасуловнаРешетняк, Ірина СергіївнаТетеріна, Світлана Миколаївна2014-02-112014-02-112004Деклараційний патент на винахід 70735 UA, C13D 1/00 Спосіб одержання дифузійного соку / Ліпєц А. А., Гусятинська Н. А., Решетняк Л. Р., Решетняк І. М., Коровко С. М.; заявник Національний університет харчових технологій Національної академії наук України. — № 2003 1212462; заявл. 25.12.2003; опубл. 15.10.2004, Бюл. № 10, 2004 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12639Спосіб одержання дифузійного соку, що включає подрібнення буряку на стружку, вилучення цукрози з бурякової стружки водою і періодичне введення дезінфектанту в апарат, який відрізняється тим, що в якості дезінфектанту використовуються кормові антибіотики в кількості 2 – 3 кг/100т перероблених буряків. Method of receipt of diffusive juice which includes growing shallow, extraction of saccharose from the sugar-beet shaving by water and periodic introduction of disinfectant to the extractor, which differs that as a disinfectant forage antibiotics used are in an amount 2 – 3 kg/100 tons the done beet.uk-UKцукрозаsaccharoseекстрагуванняextractingбурякова стружкаsugar-beet shavingдифузійний сікdiffusion juiceмікробіологічні процесиmicrobiological processesдезінфектантmean of disinfectionсахарозакафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра технології цукру і підготовки водиСпосіб одержання дифузійного соку (Деклараційний патент на винахід № 70735)Other