Інвестиційна привабливість підприємств як чинник активізації процесів інвестування та розвитку - Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2021)
Розглядається інвестиційна привабливість підприємств як чинник активізації процесів інвестування та розвитку
Keywords: інвестиційна привабливість; інвестування; розвиток; investment attractiveness; investment; development; кафедра економіки праці та менеджменту