Дорохович, Антонелла МиколаївнаГорзей (Пасічник), Олена Володимирівна2017-04-252017-04-252016Дорохович, А. М. Виробництво маффінів дієтично-функціонального призначення / А. М. Дорохович, О. В. Горзей // «Технологічні аспекти підвищення конкурентоспроможності хліба і хлібобулочних виробів» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» : матеріали міжнародних науково-практичних конференцій. – К. : НУХТ, 2016. – С. 110-111.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25097Розглянуто виробництво мафінів спеціального призначення з використанням фруктози та стійких крохмалів. Під час створення технології маффінів функціонального призначення запропоновано використання як джерел фізіологічно-функціональних інгредієнтів стійких крохмалів. Збагачення маффінів стійкими крохмалями, які виконують функції харчових волокон, дозволяє покращити їх біологічну цінність, не змінюючи при цьому технологічні параметри їх виробництва. We consider the production of special purpose muffins using fructose and resistant starches. When you create a functional technology Muffins appointment proposed use as physiologically sources functional ingredients resistant starches. Enrichment Muffin resistant starches that perform the functions of dietary fiber, can improve their biological value, without changing the technological parameters of production.uk-UKмаффінстійкий крохмальфруктозахарчові волокнав’язкістькафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівmuffinresistant starchfructosedietary fiberviscosityкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВиробництво маффінів дієтично-функціонального призначенняThesis