Розробка технології бісквітних напівфабрикатів на фруктозі - Дорохович, Вікторія Віталіївна; Ганоцька, Світлана Олександрівна (My University, 2004)
При виготовленні бісквітів, які можуть споживати хворі на цукровий діабет, запропоновано використовувати фруктозу. Визначено вплив фруктози на піноутворення, стійкість піни, показники якості готових виробів. By production of biscuits, which can be eaten by diabetic patients, is proposed to use fructose. We tested influence of fructose on foaming, stability of foam, quality metrics of finished goods.
Keywords: бісквітний напівфабрикат; фруктоза; піноутворення; пористість; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; biscuit half-finished product; fructose; foaming; porosity