Клімат-комп'ютер для енергоефективного управління технологічними об'єктами - Решетюк, Володимир Михайлович; Заєць, Наталія Анатоліївна; Штепа, Володимир Миколайович; Пуха, В. М. (My University, 2011)
Розроблено клімат-комп'ютер для шампіньонного господарства "Сота-818", що має невелику вартість при технологічно достатній функціональності; здійснює вимірювання технологічних параметрів та управління виконавчими механізмами. A climate computer for champignon economy "Sota-818", which has little value in technologically sufficient functionality, providing the measurement of process parameters and control actuators.
Keywords: шампіньйонне господарство; mushroom farming; автоматизація мікроклімату; microclimate automation; грибівництво; mushroom farming; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка