Кирічок, Тетяна Олександрівна2024-09-102024-09-102024Кирічок, Т. О. Розроблення рецептури пшеничного хліба збагаченого гречаними висівками, з впровадженням його виробництва в проекті хлібозаводу в м. Конотоп Сумської області : 181 Харчові технології / Кирічок Тетяна Олександрівна ; наук. керівник Лариса Анатоліївна Михонік. – Київ, 2024. – 174 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44855ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробіввисівки зернових культуррецептура висівокхлібгречаний хлібхліб зерновийРозроблення рецептури пшеничного хліба збагаченого гречаними висівками, з впровадженням його виробництва в проекті хлібозаводу в м. Конотоп Сумської областіOther