Скорченко, Тетяна АнатоліївнаПухляк, Анастасія ГригорівнаРябоконь, Наталія Валеріївна2013-04-082013-04-082012Патент України на корисну модель № 69202, МПК А 23 С 9/18, Спосіб отримання збагачених згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами / Т. А. Скорченко, А. Г. Пухляк, Н. В. Рябоконь. - u 2011 11077; заявл. 16.09.2011; опубл. 25.04.2012 , Бюл. № 8.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7351Спосіб отримання збагачених згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами, який передбачає підготовку та згущення пастеризованого молока з вуглеводним сиропом, охолодження отриманої згущеної молочної основи, додаткове внесення в процесі охолодження плодово-ягідного сиропу, перемішування, розфасовку готового продукту, який відрізняється тим, що у плодово-ягідний сироп вноситься вітамінно-мінеральний комплекс у кількості 0,3-0,35% від маси готового продукту. Method of producing rich condensed milk canned with fruit and berry fillings, which provides training and thickening of pasteurized milk with carbohydrate syrup, cooling the resulting condensed milk base, further making during cooling of fruit syrup, mixing, packing the finished product, characterized in that fruits and berries in syrup entered vitamin and mineral complex in the amount 0,3-0,35% by weight of the finished product.otherзгущені молочні консервиcondensed canned milkплодово-ягідний сиропfruit and berry syrupвітамінно-мінеральний комплексvitamin and mineral complexкафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологійкафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб отримання збагачених згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами (№ 69202)Other