Шурда, НаталіяБашта (Шеремет), Алла Олексіївна2014-07-082014-07-082014Шурда, Н. Використання плодово-ягідної та пряно-ароматичної сировини для отримання соусу оздоровчого призначення / Наталія Шурда, Алла Башта // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 25-26.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15990Пюре із аличі, журавлини, яблук і композиційна суміш листя смородини, шипшини та пелюстки суданської троянди містять комплекс біологічно активних речовин (вітамінів, мінеральньїх речовин, пектинових речовин, фенольних сполук), що дозволяє їх рекомендувати в якості основних інгредієнтів для виробництва соусу оздоровчого призначення. Puree of plum, cranberry, apple and blend composition currant leaves, rose hips and rose petals Sudanese complex containing biologically active substances (vitamins, mineralnyih substances, pectin, phenolic compounds) that allows them to recommend as the main ingredient for the production of sauce recreational purposes.uk-UKсоус оздоровчого призначенняплодово-ягідна сировинапряно-ароматична сировинаsauce for health improvementraw fruits and berriesaromatic raw materialsкафедра технології оздоровчих продуктівВикористання плодово-ягідної та пряно-ароматичної сировини для отримання соусу оздоровчого призначенняOther