Гаврилюк, Андрій Ігорович2024-03-272024-03-272023Гаврилюк, А. І. Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 13 млн дал пива на рік з впровадженням режимів максимального видалення диметилсульфіду під час кип’ятіння сусла з хмелем : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Гаврилюк Андрій Ігорович ; наук. керівник Борис Іванович Хіврич. – Київ, 2023. – 71 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42278ukсолодгранульований хмільпивне суслоавтоматизований фільтр-пресзатиранняфільтруваннястріпінг суслакафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект варильного відділення пивзаводу потужністю 13 млн дал пива на рік з впровадженням режимів максимального видалення диметилсульфіду під час кип’ятіння сусла з хмелемOther