Шульга, Оксана СергіївнаПетруша, Оксана Олександрівна2019-01-152019-01-152017Шульга, О. С. Їстівна плівка та покриття – перспективна заміна традиційній обгортці помадних цукерок / О. С. Шульга // Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : міжнародна спеціалізована науково-практична конференція, 13 вересня 2017 р. – Київ, 2017. – С. 179-183.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28711Запропонований склад плівки дозволяє зберегти свіжість помадних цукерок на 3 % краще синтетичного пакування. Застосування їстівного покриття є ефективним заходом для збереження дрібнокристалічної структури цукерки. The proposed composition of the film allows you to keep the freshness of lipstick candies 3% better than synthetic packaging. The use of edible coating is an effective measure for preserving the fine-crystalline structure of candy.uk-UKїстівне покриттяїстівна плівкапомадні цукеркиedible coatingedible filmcandyкафедра експертизи харчових продуктівЇстівна плівка та покриття – перспективна заміна традиційній обгортці помадних цукерокThesis