Їстівна плівка та покриття – перспективна заміна традиційній обгортці помадних цукерок - Шульга, Оксана Сергіївна; Петруша, Оксана Олександрівна (My University, 2017)
Запропонований склад плівки дозволяє зберегти свіжість помадних цукерок на 3 % краще синтетичного пакування. Застосування їстівного покриття є ефективним заходом для збереження дрібнокристалічної структури цукерки. The proposed composition of the film allows you to keep the freshness of lipstick candies 3% better than synthetic packaging. The use of edible coating is an effective measure for preserving the fine-crystalline structure of candy.
Keywords: їстівне покриття; їстівна плівка; помадні цукерки; edible coating; edible film; candy; кафедра експертизи харчових продуктів