Соціальні процеси в сучасному суспільстві України - Давидович, Наталія Іванівна; Пилипенко, Олександр Євгенійович (My University, 2014)
Досягнення цілей соціального розвитку обумовлює необхідність трансформації сфери зайнятості населення відповідно до вимог формування конкурентоспроможної економічної системи. Achieving the goals of social development necessitates the transformation scope of employment as required by the formation of a competitive economic system.
Keywords: демократизація; влада; соціальний розвиток; democratization; power; social development; кафедра гуманітарних дисциплін