Використання нелінійного програмування в плануванні підприємницької діяльності - Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна (My University, 2022)
Розглянуто актуальність розробки економіко-математичних методів управління підприємницькою діяльністю з урахуванням нелінійності. Приділено увагу використанню сучасних програмних застосунків в аналізі нелінійних моделей. The relevance of the development of economic-mathematical methods of managing entrepreneurial activity with consideration of nonlinearity is considered. Attention is paid to the use of modern software applications in the analysis of nonlinear models.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; підприємництво; моделювання; управління; програмні застосунки; нелінійне програмування; entrepreneurship; modeling; management; software applications; non-linear programming