Спосіб виробництва сортового борошна (Патент на корисну модель №111920) - Єремеєва, Олена Анатоліївна; Харченко, Євген Іванович; Ільчук, Віктор Борисович (My University, 2016)
Патент на спосіб виробництва сортового пшеничного борошна із застосуванням процесів лущення та плющення. Наведено принципову схему технологічного процесу. The patent for a way Manufactures of high-quality wheat flour with use of processes of a peeling and flaking. The basic scheme of technological process is resulted.
Keywords: борошно; плющення; лущення; помел; flour; flaking; debraning; milling; кафедра технології зберігання і переробки зерна