Склад масляної суміші (Патент на корисну модель № 138731) - Шиш, Руслана Юріївна; Вашека, Оксана Миколаївна; Петруша, Оксана Олександрівна (My University, 2019)
Враховуючи сучасні потреби суспільства та загальні тенденції розвитку харчової промисловості розроблено технологію збагачення солоної масляної суміші компонентами рослинної сировини. Given the current needs of society and the general trends of the food industry the technology of enriching salt oil mixture components of plant material.
Keywords: мікронутрієнти; масляна суміш; груша; манго; micronutrients; oil mixture; mango; pear; кафедра експертизи харчових продуктів