Автоматизаційна програма та приліжкова панель управління в готельному господарстві - Чорна, Наталія Сергіївна (My University, 2015)
Багатосвітових готелі відзначають необхідність переобладнання номерів і введення новітніх електронних технологій, без чого просто немислимий сучасний світ. Many hotels celebrate World necessity to re-enter numbers and new electronic technologies without which a modern world is unthinkable.
Keywords: новітні технології; номера; готельне господарство; numbers; hospitality; new technologies