Якобчук, Роман ЛеонідовичЯровий, Володимир Леонідович2023-03-212023-03-212017Якобчук, Р. Л. Інертний носій для сушіння харчових продуктів у віброкиплячому шарі / Р. Л. Якобчук, В. Л. Яровий // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : Всеукраїнська науково-практична конференція, присвячена 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 1−2 червня 2017 р. : тези доповідей. – Харків : ХДУХТ, 2017. – С. 81-82https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39238Розглянуто шляхи інтенсифікації процесу сушіння у киплячому або віброкиплячому шарі з застосуванням бінарного шару інертних частинок, що складається із суміші частинок, які виготовляються з різних матеріалів. Ways of intensification of the drying process in a fluidized or vibrating fluidized bed using a binary layer of inert particles consisting of a mixture of particles made of different materials are considered.інертний носійвіброкиплячий шарфторопластinert carriervibro -boiling layerfluoroplastкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняІнертний носій для сушіння харчових продуктів у віброкиплячому шаріThesis