Інертний носій для сушіння харчових продуктів у віброкиплячому шарі - Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир Леонідович (My University, 2017)
Розглянуто шляхи інтенсифікації процесу сушіння у киплячому або віброкиплячому шарі з застосуванням бінарного шару інертних частинок, що складається із суміші частинок, які виготовляються з різних матеріалів. Ways of intensification of the drying process in a fluidized or vibrating fluidized bed using a binary layer of inert particles consisting of a mixture of particles made of different materials are considered.
Keywords: інертний носій; віброкиплячий шар; фторопласт; inert carrier; vibro -boiling layer; fluoroplast; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування