Рябушко, К. А.Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна2014-06-172014-06-172007Рябушко, К. А. Дослідження смакових якостей харчових продуктів / К. А. Рябушко, Т. І. Миколів // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 73-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 23 – 24 квітня 2007 р. – К. : НУХТ, 2007 – Ч. IІ. – С. 85.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15258Смакові відчуття мають велике значення у дослідженні якості та безпеки харчових продуктів. Дослідження смаку проводять якісно та кількісно. Для покращення смакових властивостей продуктів у харчовій промисловості в якості харчових добавок широко застосовуються смакові речовини — модифікатори смаку. The taste feeling matter very much in research of quality and safety of food products. Researches of taste conduct qualitatively and in number. For the improvement of taste properties of products in food industry as food additions taste substances – modifiers of taste are widely used.otherхарчові добавкиінтенсивність смакусмакові відчуттяfood additionsintensity of tastetaste feelingкафедра технології оздоровчих продуктівДослідження смакових якостей харчових продуктівThesis