Іноземна мова (англійська мова) - Шапран, Людмила Юліївна; Куниця, Людмила Іванівна; Чередніченко, Галина Анатоліївна (My University, 2010)
Методичні вказівки спрямовані на розвиток комунікативної мовленнєвої компетенції студентів в усних продуктивних видах діяльності (говоріння), а саме в плануванні, підготовці та проведенні зборів та переговорів.

Methodological materials are aimed at developing students’ communicative language competences in oral production (speaking), namely in planning, preparing and holding meetings and negotiations.
Keywords: збори; голова (зборів); секретар; учасники; протокол (зборів); порядок денний; переговори; meetings; chairperson; secretary; participants; minutes; agenda; negotiations; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації