Ефективність як економічна категорія - Говорушко, Тамара Андріївна (My University, 2012)
Розглянуто проблемні питання, що пов’язані з визначенням ефективності як економічної категорії. Досліджено класифікацію економічної ефективності, суть екологічної та соціальної ефективності діяльності підприємницьких структур.
Keywords: ефективність; эффективность; efficacy; ефект; витрати; продуктивність; економічна ефективність; соціальна ефективність; екологічна ефективність; эффект; расходы; производительность; экономическая эффективность; социальная эффективность; экологическая эффективность; expenses; productivity; economic efficacy; social efficacy; ecologic efficacy; кафедра фінансів