Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаБессараб, Олександр Семенович2017-07-102017-07-102016Бендерська, О. В. Огляд ринку томатних соусів в Україні/О. В. Бендерська, О. С. Бессараб// Научные труды SWorld. – Выпуск 3(44). Том 3. – Иваново : Научный мир, 2016 – С. 84https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25711Проаналізовано стан виробництва та споживання томатних соусів в Україні. Представлено основних українських товаровиробників та торгових марок. Визначено співвідношення та структуру експорту й імпорту на ринку соусів. Практична значущість результатів дослідження полягає в можливості їх використання для вдосконалення технологій виробництва томатопродуктів на підприємствах. The state of production and consumption of tomato sauces in Ukraine. The basic Ukrainian producers. Research work conducted towards determining the quality of tomato sauces from different manufacturers entering the distribution network of Kyiv determined ratio and the structure of exports and imports on the market sauces. The practical significance of the study results is the ability to use technology to improve tomato production enterprises.uk-UKтехнологіяриноксоусхарчуваннятоматипереробка плодів та овочівtechnologydressingmarketfeedingprocessing of fruits and vegetablestomatoesкафедра технології консервуванняОгляд ринку томатних соусів в УкраїніArticle