Гуць, Віктор СтепановичКоваль, Ольга АндріївнаТкаченко, Катерина Деміївна2012-11-012012-11-012002Гуць, В. С. Інтенсифікація виробництва тваринних кормів з м'ясної сировини / В. С. Гуць, О. А. Коваль, К. Д. Ткаченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2002. - № 11. - С. 82-83.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3419Запропоновано нову енергоощадну універсальну установку, наведено результати розрахунку втрат тиску в трубопроводі, запропоновано нове технічне рішення з інтенсифікації перемішування сировини під час її термічного оброблення.otherвідходи м’ясного виробництвареологічні властивості речовиниенергоощадне обладнаннякоефіцієнт ефективної в’язкості сировиниwaste meat productionrheological properties of matterenergy-saving equipmentcoefficient of effective viscosity materialsкафедра екології та екоменеджментукафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїІнтенсифікація виробництва тваринних кормів з м'ясної сировиниArticle