Зерніна, НатальяЗаєць, Віра Анатоліївна2014-09-262014-09-262014Зерніна, Н. Виведення радіонуклідів з продуктів харчування і організму людини / Наталья Зерніна, Віра Заєць // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 568-569.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16938В харчові продукти радіозахисної дії додаються в основному природні і нешкідливі для організму добавки. Розробки здійснюються у всіх основних групах радіозахисних речовин: сорбентах, антиоксидантах, імуномодуляторах. In food radioprotective action added to the basic natural and harmless to body supplements. Developments made ​​in all major groups of radioprotective substances adsorbents, antioxidants, immunomodulators.uk-UKбезпека життєдіяльностібезпека харчуваннявиведення радіонуклідівsafety of lifefood safetyoutput radionuclidesкафедра екологічної безпеки та охорони праціВиведення радіонуклідів з продуктів харчування і організму людиниOther