Виведення радіонуклідів з продуктів харчування і організму людини - Зерніна, Наталья; Заєць, Віра Анатоліївна (My University, 2014)
В харчові продукти радіозахисної дії додаються в основному природні і нешкідливі для організму добавки. Розробки здійснюються у всіх основних групах радіозахисних речовин: сорбентах, антиоксидантах, імуномодуляторах. In food radioprotective action added to the basic natural and harmless to body supplements. Developments made ​​in all major groups of radioprotective substances adsorbents, antioxidants, immunomodulators.
Keywords: безпека харчування; радіонукліди; safety of life; radionuclides; кафедра екології та екоменеджменту