Інноваційні інформаційні системи і технології в консалтинговій діяльності - Шаповал, Олена Федорівна (My University, 2011)
В статті обґрунтована необхідність впровадження та використання інноваційних типів інформаційних систем в консалтинговій діяльності.
Keywords: консалтингова діяльність; дорадча служба; кафедра маркетингу