Олійник, Світлана Іванівна2014-02-262014-02-262013Олійник, С. І. Вплив цукру білого на стійкість лікеро-горілчаної продукції / С. І. Олійник // Цукор України. – 2013. – № 9 (93). – С. 18-22https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12818З огляду на якість цукру білого показано актуальність уточнення застосування відповідної його категорії під час виробництва лікеро-горілчаної продукції. Показано результати досліджень стійкості горілок та лікеро-горілчаних напоїв у разі застосування цукру білого різних категорій. Accordingly, the quality of white sugar of different categories shown the relevance of the use of appropriate refinement of its category in the production of alcoholic beverages. Displaying the results of research strength vodka and other alcoholic beverages using sugar in different categories.otherякістьстійкістьцукор білийгорілкилікеро-горілчана продукціяliquorquality and durabilitysugarvodkaкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВплив цукру білого на стійкість лікеро-горілчаної продукціїArticle