Маців, Софія Андріївна2021-06-022021-06-022020Маців, С. А. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба гарбузового на «ПрАТ Дрогобицький хлібокомбінат» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Софія Андріївна Маців ; наук. керівник Есма Фаїківна Халікова. – Київ, 2020. – 153 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34247otherхліб гарбузовийвиробництвокінцевий продуктсистема НАССРсистема безпечностіпрограми-передумовипідприємствофакторитехнологічна схемакафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба гарбузового на «ПрАТ Дрогобицький хлібокомбінат»Other