Сушіння гарбуза як компонента комбікорму - Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Кожевнікова, Мирослава Ігорівна (My University, 2016)
В статті наведені результати пошукових досліджень сушіння гарбуза при різних температурах та сушіння гарбуза з додаванням солі та цукру. За допомогою кривих сушіння було побудовано криві швидкості сушіння. The article presents the results of exploratory studies drying pumpkins at different temperatures and drying pumpkin with salt and sugar. With drying curves were constructed curves speed drying.
Keywords: гарбуз; сушіння; температура; суміш; pumpkin; drying; temperature; the mixture; кафедра технології зберігання і переробки зерна