Шаповаленко, Олег ІвановичЄвтушенко, Олег ОлександровичКожевнікова, Мирослава Ігорівна2017-03-172017-03-172016Шаповаленко, О. І. Сушіння гарбуза як компонента комбікорму / О. І. Шаповаленко, О. О. Євтушенко, М. І. Кожевнікова // Хранение и переработка зерна. – 2016. – № 9 (205). – С. 62-64.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24882В статті наведені результати пошукових досліджень сушіння гарбуза при різних температурах та сушіння гарбуза з додаванням солі та цукру. За допомогою кривих сушіння було побудовано криві швидкості сушіння. The article presents the results of exploratory studies drying pumpkins at different temperatures and drying pumpkin with salt and sugar. With drying curves were constructed curves speed drying.гарбузсушіннятемпературасумішpumpkindryingtemperaturethe mixtureкафедра технології зберігання і переробки зернаСушіння гарбуза як компонента комбікормуArticle