Безпека харчуваня в турпоходах - Накемпій, Олена Костянтинівна; Шула, Володимир Сергійович (My University, 2018)
В роботі проаналізовано вимоги до харчування в туристичних походах. Від харчування в поході залежить наскільки комфортною і безпечною буде ваша мандрівка. Забезпечення нормального харчування – одна з важливих умов успішного проведення походу. При цьому треба пам'ятати, що розрахунки, купівля та пакування продуктів харчування - все це повинно бути зроблено заздалегідь, задовго до початку походу. The work analyzes the nutritional requirements for tourist trips. From food in the campaign depends on how comfortable and your journey will be safe. Providing normal nutrition - one of the important conditions for a successful campaign. At the same time, it must be remembered that the calculations, the purchase and packaging of food - all this must be done in advance, long before the start of the campaign.
Keywords: харчування; безпека; security; турпохід; hiking trip; food; кафедра екології та екоменеджменту