Страшинська, Лариса Володимирівна2014-03-202014-03-201996Страшинська, Л. В. Особливості формування різних форм господарювання у харчовій промисловості / Л. В. Страшинська // Економіка АПК. – 1996. - № 7. – С. 31-35.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13287Визначено специфічні особливості харчової промисловості, проаналізовано функціонування підприємств харчової промисловості різних форм господарювання, виявлено основні проблеми та причини гальмування переходу підприємств переробних галузей харчової промисловості доринкових форм господарювання та найбільш перспективні з цих форм. Identified specific features food industry, analyzed the functioning of the food industry enterprises of different forms of management, the main problems and causes inhibition enterprises transition food processing industries to market forms of management and the most promising of these forms.ринкові форми господарюванняхарчова промисловістьмалі підприємстваспоживання харчових продуктівефективність виробництваадміністративно-командна системаакціонерні товаристваорендні відносинисировинні зониприватизація підприємствmarket forms of businessfood industrysmall businessesfood consumptionproduction efficiencyadministrative-command systemjoint stock companiesleasesraw areasprivatization of enterprisesкафедра маркетингуОсобливості формування різних форм господарювання у харчовій промисловості.Article