Кобець (Задорожня), Олена СергіївнаАрпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаДоценко, Віктор ФедоровичТельна, Ганна Миколаївна2018-04-062018-04-062016Патент на корисну модель № 111338 UA, МПК (2016.01) A21D 2/00. Масляний бісквітний напівфабрикат «Феєрія» / О. С. Кобець, О. В. Арпуль, В. Ф. Доценко, Г. М. Тельна; заявник – Національний університет харчових технологій. – № u201604085; заяв. 14.04.2016; опубл. 10.11.2016; Бюл. № 21, 2016 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26896Масляний бісквітний напівфабрикат містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор-пісок, яйця курячі. Додатково містить клітковину яблучну та клітковину какао, олію зародків пшениці та олію рижієву, емульгатор. Olive biscuit semi-finished product contains high quality wheat flour, sugar-sand, eggs chicken Additionally contains apple and fiber cocoa, wheat germ oil and oil rizhiev, emulsifier.uk-UKборошняні кондитерські виробиflour confectioneryхарчуванняfoodнапівфабрикатикафедра готельно-ресторанної справиМасляний бісквітний напівфабрикат «Феєрія» (Патент на корисну модель № 111338)Other