Масляний бісквітний напівфабрикат «Феєрія» (Патент на корисну модель № 111338) - Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Тельна, Ганна Миколаївна (My University, 2016)
Масляний бісквітний напівфабрикат містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор-пісок, яйця курячі. Додатково містить клітковину яблучну та клітковину какао, олію зародків пшениці та олію рижієву, емульгатор. Olive biscuit semi-finished product contains high quality wheat flour, sugar-sand, eggs chicken Additionally contains apple and fiber cocoa, wheat germ oil and oil rizhiev, emulsifier.
Keywords: борошняні кондитерські вироби; flour confectionery; харчування; food; напівфабрикати; кафедра готельно-ресторанної справи