Олійник, Світлана ІванівнаКуц, Анатолій МихайловичБондар, Микола Васильович2015-02-242015-02-242014Олійник, С. І. Технології спирту, дріжджів і лікеро-горілчаних напоїв [Електронний ресурс] : лабораторний практикум з розділу «Технології горілок і лікеро-горілчаних напоїв» для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної і заочної форм навчання / уклад. С. І. Олійник, А. М. Куц, М. В. Бондар. — К. : НУХТ, 2014. — 86 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19456Предметом лабораторного практикуму є методи аналізу сировини, напівпродуктів, відходів та товарних продуктів виробництва горілок і лікеро-горілчаних напоїв і нормативно-технічна документація, якою встановлені вимоги до їх органолептичних та фізико-хімічних показників. The subject is a laboratory practical methods of analysis of raw materials, intermediate products, waste and food commodity production of vodka and alcoholic beverages and normative-technical documentation which establishes requirements for their organoleptic and physico-chemical parameters.otherлікеро-горілчані напоїгорілкатехнологіяalcoholic beveragesvodkatechnologyкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваТехнології спирту, дріжджів і лікеро-горілчаних напоївOther