Перспективний напрям в технології очищення транспортерно-мийної води в бурякоцукровому виробництві - Резніченко, Юрій Миколайович; Петриченко, Ігор Борисович; Виговський, Валерій Юрійович (My University, 2015)
Якість транспортерно-мийної води має велике значення у виробництві цукру-піску і впливає на: потужність і ритмічність роботи заводу; роботу обладнання станції доочищення коренеплодів та бурякопереробного відділення; технологічні показники дифузійного соку, жомопресової води, втрати сахарози; витрату чистої технічної води; об’єми значно забруднених стічних вод; забезпечення екологічності підприємства. Quality Forwarder-water washing is important in the production of sugar and influences: the power and rhythm of the plant; work station equipment refining buryakopererobnoho roots and branches; technological indicators juice, zhomopresovoyi water loss sucrose; flow of clean process water; volumes significantly contaminated wastewater; ensuring environmental company.
Keywords: транспортерно-мийна вода; бурякоцукрове виробництво; технології очищення; transporter washing water; beet sugar production; cleaning technology; кафедра технології цукру і підготовки води