Резніченко, Юрій МиколайовичПетриченко, Ігор БорисовичВиговський, Валерій Юрійович2016-03-172016-03-172015Резніченко, Ю. Перспективний напрям в технології очищення транспортерно-мийної води в бурякоцукровому виробництві / Юрій Резніченко, Ігор Петриченко, Валерій Виговський // Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водо підготовки : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 18-19 листопада 2015 р. - К. : «Центр учбової літератури», 2015. – С. 117.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22495Якість транспортерно-мийної води має велике значення у виробництві цукру-піску і впливає на: потужність і ритмічність роботи заводу; роботу обладнання станції доочищення коренеплодів та бурякопереробного відділення; технологічні показники дифузійного соку, жомопресової води, втрати сахарози; витрату чистої технічної води; об’єми значно забруднених стічних вод; забезпечення екологічності підприємства. Quality Forwarder-water washing is important in the production of sugar and influences: the power and rhythm of the plant; work station equipment refining buryakopererobnoho roots and branches; technological indicators juice, zhomopresovoyi water loss sucrose; flow of clean process water; volumes significantly contaminated wastewater; ensuring environmental company.uk-UKтранспортерно-мийна водабурякоцукрове виробництвотехнології очищенняtransporter washing waterbeet sugar productioncleaning technologyкафедра технології цукру і підготовки водиПерспективний напрям в технології очищення транспортерно-мийної води в бурякоцукровому виробництвіOther