Фролова, Наталія ЕпінетівнаУсатюк, Світлана ІванівнаУсенко, Віталій ОлександровичМацко, І. М.2013-02-072013-02-072006Дослідження пряно-ароматичної сировини як джерела ароматичних речовин у технології натуральних ароматизаторів / Н. Е. Фролова, С. І. Усатюк, В. О. Усенко, І. М. Мацко // Наукові праці НУХТ. - 2006. - № 18. - С. 42-45.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6123На всі стадії обробки пряно-ароматичної сировини поширюється техно-хімічний контроль, завданням якого є визначення якості сировини відповідно до чинних стандартів або технічних умов для забезпечення високої якості продукції. On all stages of treatment of spicily-aromatic raw material the technological control by the task of which spreads there is determination of internalss of raw material in accordance with operating standards or technical for providing of high qualities of products.uk-UKароматичні речовиниspicily and aromatic raw materialпряно-ароматична сировинаякістьпартіястандарттехнічні умовиqualitiespartystandardstechnical termsкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології оздоровчих продуктівДослідження пряно-ароматичної сировини як джерела ароматичних речовин у технології натуральних ароматизаторівArticle