Харченко, Євген ВіталійовичСкроцька, Оксана Ігорівна2023-03-272023-03-272022Харченко, Є. Використання нанокомпозитів та наночасток срібла для подовження терміну зберігання овочевих культур / Є. Харченко, О. Скроцька // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень-травень 2022 р.– Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 326.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39432Потенціал застосування харчових нанотехнологій здається необмеженим. Усі аспекти харчової промисловості, від інгредієнтів до упаковки й методів аналізу харчових продуктів, уже розробляють концепт і методики до застосування нанотехнологій. Одним з найбільш перспективних напрямів застосування наночасток срібла у харчовій галузі є обробка, та покращення зберігання харчових продуктів.otherнаночастинки сріблаовочітермін зберіганняsilver nanoparticlesvegetablesstorage lifeкафедра біотехнології і мікробіологіїВикористання нанокомпозитів та наночасток срібла для подовження терміну зберігання овочевих культурArticle