Тарас Шевченко як громадський діяч - Лобас, Анастасія (My University, 2014)
У публікації досліджено та проаналізовано постать Тараса Григоровича Шевченка як талановитої людини та громадського діяча. Publication investigated and analyzed the figure of Taras Shevchenko as talented person and public figure.
Keywords: письменник; громадська діяльність; Тарас Шевченко; writer; social activities; Taras Shevchenko