Вовк, Ганна МихайлівнаПавлюченко, Олена Станіславівна2023-03-142023-03-142018Вовк, Г. М. Зерно вівса – перспективна сировина в технології солодких страв / Г. М. Вовк, О. С. Павлюченко // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : тези доповідей 84-ої Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 427.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39139Досліджено можливості створення вівсяних настоїв та їх використання в технології солодких страв. The possibilities of creating oat infusions and their use in the technology of sweet dishes were investigated.otherовеснастійкисільконсистенціяoatsinfusionjellyconsistencyкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїЗерно вівса – перспективна сировина в технології солодких стравThesis