Горзей (Пасічник), Олена ВолодимирівнаДоценко, Віктор ФедоровичСидор, Василь Михайлович2016-10-042016-10-042016Пасічник, О. В. Актуальність встановлення міні-пивоварень в закладах ресторанного господарства / О. В. Пасічник, В. Ф. Доценко, В. М. Сидор // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 166-168.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24309В умовах жорсткої конкуренції серед сучасних виробників якість пива повинна повністю задовольняти вимоги споживача щодо смаку та аромату напою, хмельової приємної гіркоти та кольору, пінистості, стійкості піни та самого напою під час зберігання, а встановлення міні-броварень в закладах ресторанного господарства дозволяє контролювати якість на всіх стадіях його виробництва та забезпечувати широкий асортимент сортів пива. In a competitive environment among modern manufacturers of quality beer must fully meet the requirements of the consumer's taste and aroma of the drink, Hmeljova pleasant bitterness and color pinystosti, the stability of the foam and of the beverage during storage and installation of mini breweries in institutions restaurant industry allows to control quality at all stages of production and provide a wide range of beers.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра готельно-ресторанної справиресторанне господарствоміні-пивоварняміні-броварняrestaurant managementmini breweryАктуальність встановлення міні-пивоварень в закладах ресторанного господарстваOther