Використання генномодифікованих мікроорганізмів для трансформації технічного гліцерину у 1,3-пропандіол - Пащенко, Катерина Валентинівна; Волошина, Олена Семенівна (My University, 2014)
Ферментація рекомбінантного штаму Е.coli К-12 ER2925 збільшила вихід 1,3-пропандіолу з технічного гліцерину. Використання даного штаму для конверсії гліцерину зменшує тривалість ферментації та сприяє досягненню високої селективності процесу синтезу 1,3-пропандіолу. Fermentation of recombinant E. coli strain K-12 ER2925 increased output 1.3-propanediol from glycerol technical. The use of this strain for the conversion of glycerol reduces fermentation and contributes to the high selectivity of the synthesis of 1,3-propanediol.
Keywords: гліцерин технічний; пропандіол; генномодифіковані мікроорганізми; genetically modified organisms; glycerol technical; кафедра біотехнології і мікробіології