Гавва, Олександр ОлександровичМасло, Микола Андрійович2013-11-152013-11-152000Гавва, О. О. Особливості пакування харчових продуктів в МГС / О. О. Гавва, М. А. Масло // Упаковка. – 2000. - № 3. – С. 56-57.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11351В статті наведені особливості пакування різних харчових продуктів в умовах модифікованого газового середовища. Наведений аналіз факторів, які впливають на термін зберігання продуктів та тенденції розвитку даного способу пакування.uk-UKупаковкафункціяпокриттямодифіковане газове середовищеполімеркафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвpackagefunctioncoveringmodified atmospherepolymerкафедра мехатроніки та пакувальної технікиОсобливості пакування харових продуктів в МГСArticle